La Casa del Pernil
Cistella (0)

No products in the cart.

La Nostra Història

D’on venim i a on anem
Des dels seus inicis la Casa del Pernil ha set una empresa familiar que amb el temps s’ha convertit en una xarcuteria selecta d’importància a la comarca de La Garrotxa.

Des de 1985

Com va començar

La Casa del Pernil va ser fundada per Juan Gabino y Àngela Gómez al 1985 quan van obrir un petit establiment a Olot. Als inicis la botiga disposava d’espai per poc més de 150 pernils, i ja en el passat escolliem els pernils un per un i els anàvem a buscar a les diferents deveses d’Espanya: Guijuelo, Salamanca o Huelva, entre d’altres.

El Nostre Present

Qui som i que fem actualment

Actualment la Casa del Pernil està regentada pels fills i disposa d’unes instal·lacions de més de 300m2 que inclouen 2 botigues i un gran magatzem, amb una capacitat total d’emmagatzematge de més de 2000 pernils.

Disposem d’un equip de professionals format per 10 persones per a poder servir als nostres clients a les botigues, i també per abastir restaurants, comerços, bars i càterings.

El Nostre Futur

Sempre mirant endavant

El més important per a nosaltres és mantenir satisfets als clients, i a llarg termini, l’ambició de La Casa del Pernil és aconseguir abastir un nombre major de clients a través del comerç digital així com també ampliar la nostra presència a la resta de poblacions de Catalunya. Tot això sempre tenint en compte mantenir un bon tracte cap al client
DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET
cartmenu